Sobre mi…

Pàgina

albertSóc l’Albert Villanueva, coordinador TIC i mestre.

Després de més de 30 anys a la docència, considero que ja no sóc el mateix professor que fa una dècada. Sempre havia actuat seguint unes pautes que em funcionaven a l’aula. Però va arribar un moment en què ni jo em trobava a gust ni els alumnes semblaven gaudir de les meves classes.

Era el moment de llançar la tovallola i deixar la professió o canviar la metodologia que havia utilitzat fins llavors.

L’assistència a congressos educatius, apropar-me a noves pràctiques docents i conèixer a altres professors em va fer mirar amb altres ulls els meus alumnes.

I des de llavors tinc clar que l’escola necessita un canvi disruptiu que ofereixi als joves la possibilitat de desenvolupar les capacitats necessàries per viure plenament al segle XXI.

La idea de crear aquest blog va néixer de la necessitat de comentar i emmagatzemar notícies, opinions i idees sobre les TIC i l’escola. Així, amb l’inici del curs 2009-2010 em vaig decidir a tirar endavant aquest Blog. A mi em serveix per reflexionar sobre la meva tasca diària a l’escola. Si a més a més li fa servei a altres companys…

En un moment clau de la història de l’educació en aquest país, crec que les TIC poden ser l’impuls definitiu per canviar l’escola, per reinventar-la. Per deixar de ser uns institució del segle XIX i poder donar servei definitivament als alumnes del segle XXI que habiten les nostres aules.

2 pensaments sobre “Sobre mi…

  1. M. LOURDES Morillas Exposito

    Molt interesant. Necessito més temps x mirar tots els continguts del bloc.
    Bona feina! Y Gracies!

Deixa un comentari