Canvis al Blog

Estàndard

Vaig iniciar aquest Blog el curs 2009-2010 com un espai més de l’escola des d’on fer referència a novetats del món de les TIC que podrien servir per donar un nou impuls al treball a l’aula. Des d’aquell mes de setembre del 2009 moltes coses han passat i cada vegada tinc més clar que l’escola necessita un canvi disruptiu que trenqui amb el passat i miri realment cap al present i cap al futur.

Amb el pas de les quasi 350 entrades, el Blog anava agafant cada cop un caire més personal i anava adaptant-se als canvis que jo patia com a mestre.

Així, avui arriba el moment de desvincular el Blog de la meva escola. Tinc clar que el Blog reflecteix les meves idees i que aquestes poden ser diferents o divergents de les del meu centre. De manera que és millor que el que aparegui aquí quedi clar que són idees de l’Albert Villanueva.

Espero, en aquesta nova etapa, continuar trobant alicients per mantenir operatiu el Blog i que continuï servint-me per reflexionar sobre la meva feina en el dia a dia a l’aula.

Anuncis

Un pensament sobre “Canvis al Blog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s