Darwin Earthquest

Estàndard

Darwin Earthquest és una proposta de viatge virtual, per etapes, seguint el periple que el naturalista Charles Darwin va realitzar a bord del vaixell Beagle. El seu objectiu és desenvolupar competències transversals i específiques: comunicatives, metodològiques, de coneixement i interacció amb el món físic, i d’autonomia personal, tot fent servir recursos digitals 2.0.

L’objectiu general és crear un entorn d’aprenentatge motivador partint del viatge del Beagle que generi interrogants en l’alumnat i l’animi a trobar-hi resposta a partir de diferents fonts d’informació, l’observació directa i la utilització d’eines web 2.0 que la Earthquest posarà a la seva disposició. Per fer-ho s’han triat 20 etapes del viatge de Darwin i cadascuna va acompanyada d’un fragment del Diari de Darwin i una proposta d’activitats per a l’alumnat a partir de tipologies diverses (comprensió, observació, orientació i argumentació).

L’Earthquest ha estat elaborada per Alba Freixas (biòloga), Anna Piñero (pedagoga) i l’equip d’Itinerarium(José Carlos Andreu, Ramiro Tomé, Narcís Vives, Pau Vives, Roser Vives), amb el disseny de Clara Mas.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s